Praktijkgegevens

Afspraak maken

U kunt op verschillende manieren een afspraak maken met uw huisarts. 

1. U maakt een afspraak voor het spreekuur
Telefoonnummer: (0165) 38 22 49

2. U maakt via MijnGezondheid.net direct een afspraak in de agenda van uw huisarts. 
Let op: U maakt standaard een afspraak van 10 minuten. Wilt u meer dan twee klachten bespreken? Plan dan een dubbelconsult (ca. 20 minuten) in

 Extra Tijd 

Denkt u meer tijd nodig te hebben voor een afspraak dan de door ons ingeplande 10 minuten (voor bijvoorbeeld een gesprek, een uitgebreid onderzoek of meerdere klachten), dan is het prettig als u het de assistente laat weten. Zij kan dan extra tijd voor u reserveren en zo voorkomt u onnodig lang wachten voor de patiënten die na u komen.


Kosten

Consult: 9,00 euro
Dubbel consult: 18,00 euro

Wrattenspreekuur 

Wrattenspreekuur is op afspraak. U kunt hiervoor een afspraak maken met de assistente.

Huisbezoek 

Huisbezoeken dienen bij voorkeur vóór ’s morgens 10.00 uur aangevraagd te worden.

Verhindering

Het is voor een huisartsenpraktijk vervelend als een patiënt niet op een afspraak verschijnt. Om het aantal niet-nagekomen afspraken te verminderen, is er een ‘wegblijf-tarief’. Als wij met u een afspraak hebben gemaakt dan rekenen we op uw komst. Mocht u verhinderd zijn, wilt u de afspraak dan 24 uur van tevoren afzeggen? Is de afspraak niet tijdig afgezegd (ongeacht de reden), of verschijnt u zonder bericht niet op de afspraak, dan brengen wij het consult bij u in rekening. U krijgt dan van ons een nota thuis gestuurd.

Het wegblijftarief is vastgesteld op € 15,- voor een consult en € 25,- voor een dubbel consult. Consulten bij onze praktijkondersteuner somatiek zijn vaak enkel en bij de praktijkondersteuner GGZ zijn het altijd dubbel consulten. Deze rekening wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed en dient u zelf te betalen.

Spreekuur op afspraak

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.


Spreekuur praktijkondersteuner

Onze praktijkondersteuner ziet met name patiënten met chronische ziekten, onder andere suikerziekte, longziekte, hoge bloeddruk maar ook voor wondbehandeling, functieonderzoeken (bijv. longfunctie, bloedvat onderzoek) en dergelijke kunt u bij haar terecht.


Spreekuur assistentes 

Onze doktersassistentes houden ook spreekuur voor onder andere hypertensiecontroles, wratten behandeling, uitstrijkjes, oren uitspuiten, verwijderen van hechtingen, verbinden van wonden, vaccinaties/injecties en dergelijke.


Wrattenspreekuur 

In principe is er altijd vloeibare stikstof aanwezig. Hiermee kunt u wratten en andere huidafwijkingen laten behandelen. U dient hiervoor een afspraak te maken bij de assistente.
Het Huisartsenteam De Gagel Waarneming
Spoed (0165) 38 22 49 (1) Praktijk (0165) 38 22 49
Adres De Gagelrijzen 6
4711 PA St. Willebrord
Kaart
Huisarts(en) L. Yurtsever
A. Edel